Dagen

Hejhej! Linnea här :)

Har inte gjort så mycket idag när jag kom hem från skolan, elr, mycket kanske för att vara mig som är så lat xD. Kom hem, sov, åt mat, åkte och handla julklapp till mamma, hem, fika, CoD. :D Det börjar ju "dra ihop sig" till jul.  Jättekul förstås! Fast jag önskar mig inget speciellt, har allt jag vill ha :) Ska typ börja göra iordning mig för sängen. Bye :D


Maja här

Imorgon kommer det bli en ganska bra dag skulle jag tro. Först har vi ingen engelska, har historia istället. Sen är det bara mentorstid och kemi kvar tills idrotten börjar! :D
Ska köra volleyboll imorgon och kommer bli skitroligt. Jag kan inte spela Volleyboll men man kan ju alltid lära sig! :)


Basket

Hejhej, MAja här!
idag hade vi som jag redan sagt bollsport på idrotten. Och det blev basket! :D
Kändes ju ganska bra eftersom både jag och Linnea gått på basket och kunde därför det vi skulle göra idag.
Men en sak. Vi är tre stycken som gått på basket i klassen, och då skulle vi ställa oss i olika delar av idrottshallen och lära ut en varsin basketfint till resten av klassen. Var faktiskt ganska roligt! :)


Maja här!

HEJHEJHEJ!
Imorgon har vi idrott istället för svenska. Kommer nog bli riktigt roligt eftersom vi har bollsporter då. Men jag hoppas verkligen att vår idrottslärare är där och att vi inte har en vikarie. För i så fall kommer vi helt klart att köra handboll, och det kan jag säga att jag verkligen inte är bra på! xD
Men det blir nog skitkul ändå! :)Har inte prövat köra det, så vem vet? Jag kanske är jättebra på det? Kanske bäst i klassen?! xD
 

Tisdag

Hejhej, maja här!
Igår hade i som sagt var en vikarie på matten som ändå verkade helt okej! Men idag hade vi en helt annan?
Själv tycker jag inte att han var så bra eftersom han gick igenom saker som man egentligen ska kunna i 2:an och han frågade ut massa frågor till dom som inte kunde svaren. Och eftersom han inte bott i Sverige så länge så var han inte sådär jättebra på språket heller och frågade innan lektionen om alla kunde engelska?
Men imorgon tror jag att vi kommer ha mer övningar och inte gå igenom så mycket på tavlan. Det blir nog bättre då!

Vi kollade också på en film på Engelskan och Svenskan, "slumdog millionaire".
Den har vi redan sett en gång i nian men jag har också sett den hemma 2 gånger. Så jag visste redan vad den handlade om, men då kanske det blir lättare att prata om filmen sen också.
Eftersom vi gick över tiden för att kolla klart på filmen så kommer vi ha en kortare Engelska lektion på tisdag nästa vecka istället. så det är skönt! :)

Skolan

Hejhej! Linnea här :)

Börjar om en kvart så hinner skriva ett inlägg innan :D.

Vet inte vad jag ska skriva direkt eftersom inget roligt har hänt. Jo på onsdag nästa vecka så ska vi åka skridskor på idrotten. Vi har ju ishuset precis bredvid skolan men man var tvungen att boka tid typ. Har inget mer att skriva så hörs ikväll :D


Mot bussen!

Maja här igen!
Tänkte bara säga att jag strax ska ge mig iväg mot bussen för att åka vidare till skolan.

Tänk om det ändå vore såhär när man åker buss. Att alla sjunget tillsammans ! xD
Haha, skulle faktiskt vara ganska roligt, man skulle ju inte halvsova som jag gör varje dag! haha..


Frukost

Hejhej! Maja här!
Som linnea sa igår så måste man göra individuella valet innan fredag. Och jag kan inte logga in på min sida?! Så jag måste prata med läraren idag och kolla om han kan hjälpa till.
Ska precis sätta mig vid bordet och äta frukost hade jag tänkt, men är inte alls hungrig än. Men vi har ju ännu en sen dag idag så det är väl bara att proppa i sig mackor.

Idag, näst sista lektionen har vi engelska. Men vår lärare har nu åkt iväg till Indien så vi kommer ha en vikarie. Tror at vi skulle kolla på en film om jag inte minns fel. Menn då slipper vi Engelskan på fredag istället. Då kommer vi ha sovmorgon!! :)
Jag tror att vi kommer få det på torsdag också eftersom vi ska ha dubbel Historia istället för Engelska den och näste timme. Så vi får börja vid 9 istället! :D

Men nu ska jag iallafall göra mig klar! :)

Individuella valet

Hejhej, Linnea här :)

Har inget att göra så ska nog sova nu, det är tydligen bra för hyn att sova länge. Det skadar inte att man har sovmorgon imorgon också :D.

Tänkte göra individuella valet idag men måste snacka lite med Maja imorgon, deadlinen är på fredag och jag är rädd att jag ska glömma bort :O. Jaja. Ses :D


Historia lektionen

HEEEEEEJ! :) MAja här!
Fick en liten rast från Historia lektionene nu så tänkte bara slänga in ett litet inlägg.
Trodde att vi skulle få tillbaka matteproven idag men vi hade typ en vikarie! blev så glad! :)
Men iallafall, inte något viktigt som hänt eller händer idag. Jag och Linnea gick till ica på rasten och köpte lite godis! :) Har redan ätit en brio-påse men den sista måste vi spara till sista lektionen. Man vill ju inte dö av hunger på Samhällskunskapen.

Men nu måste jag gå! Skriver senare!
Puss hej!

Trååkigt...

Hejhej! Linnea här :)

Sitter på spanskan nu och har tråkigt, sitter och pratar lite med Petra och Hilal från klassen om spanska provet vi ska ha på fredag?!?! As svårt, dessutom så drar läraren av poäng ifall man skriver fel :O.

Ska va lite social nu, bye!


SOVGOTT

Hejhej! Maja här!
Hade tänkt gå och lägga mig nu. Skola imorgon och måste du upp tidigt..
Hade tänkt välja kläder tills imorgon redan nu så jag kanske kan sova lite längre imorgon. Och eftersom jag duschade nu på kvällen så slipper jag även det på morgonen.

Imorgon är det måndag och det  betyder att jag har en lång och tråkig dag framför mig.. Börjar vid 08.00 och slutar vid 15.45.

Men nu ska jag sova. Godnatt med er alla! :D

1a advent

Hejhej! Linnea här :)

Sitter just nu och spelar CoD och samtidigt lyssnar på musik. Vart tvungen att gå upp tidigt pga att det är första advent, bryr mig ärligt talat inte vill bara sova...

Mormor och Morfar kommer snart också, vet inte varför egentligen men jag kan ju inte försöka smygsova då xD
Ses! :D


Godnatt

Hej!
Nu hade jag tänkt att säga godnatt till alla er som fortfarande är uppe! Tänkte faktiskt ta och lägga mig och sova.
Funderar faktiskt på att ställa klockan ganska tidigt imorgon, bara för att få somna om sen! Det är en av de bästa saker som finns. Att få somna om när man är som tröttast. Men jag är rädd att jag inte skulle kunna somna om och då behöva vara vaken och vara så tyst som möjligt för att inte vecka någon.. xD

Imorgon ska jag och Julia iallafall gå mot gula villan och hyra Paranormal Activity 1. Skulle ju igentligen bli förra veckan men som jag redan sagt så ville Julia inte gå med. Men imorgon blir det iallafall. Om hon inte ändrar sig igen..
Måste också städa mitt rum imorgon. Det börjar bli ganska stökigt igen och så.
En sak som jag tycker är lite konstigt. Varför ska det vara så himla jobbigt att städa rummet men inte alls jobbigt att stöka ner det igen? Det skulle vara så mycket lättare om det vore tvärt om. Då skulle ens rum vara sädar hela tiden och man får mer tid till att göra andra saker än att städa.

Men nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig imorgon! Godnatt alla fina!



Maja här!

Hejhej!
Nu har jag just ätit middag. Blev pizza idag igen, åt även det hos Linnea igår. xD
När jag kom hem från Linnea i morse så gjorde jag inte så mycket, kollade på tv och så. Sen när klockan blev 15.55 så kollade jag och mamma på "den blå lagunen". Har aldrig sett den förut men den var väl ganska bra faktiskt. Ganska långtråkig i början kanske men efter ett tag blev det bättre.



Eftersom det är Lördag kväll nu så är det ju bara en hel dag kvar på helgen.. Känns lite sådär eftersom man vet att man måste tillbaka till skolan sen på måndag. Men det kanske blir roligt? Tror inte att vi har så mycket prov och läxor faktiskt så det kan bli bra! Och sen på Ondag så har vi EXTRA IDROTT eftersom vår enegska lärare inte är där! :)

Filmkväll :D

Hejhej! Maja och Linnea här :D

Vi sitter vid datan/tvn (har kopplat in datan till tvn) och typ kollar på lite saker :P Nyss så kollade vi klart på en film som heter The Hottie And The Nottie, riktigt bra :) Innan det så kollade vi på Remember Me, där en av oss började gråta xD (Gissa vem). Ska hitta på något nu, ses :D


Skola

Maja här!
Ska precis gå ner till bussen ny och åka iväg till skolan. Väldigt skönt att vi fick sovmorgon. Men första lektionen är nu läxförhör/prov på Kemin. molmassa och sånt. Fär väl se hur det går och så. Men man hoppas ju alltid på det bästa.

Sista lektionen har vi ju Språkval. Vill verkligen inte ha tyska igen. Känns som om vi har detg jämt, fast igentligen är det bara på måndagar och fredagar.

Men nu måste jag springa iväg. Hejdå med er! Hoppas att ni mår bra!


Avatar

Hallå hallå :D Var astrött när jag kom hem, vi hade idrott sista lektionen och hade boxning. Fett jobbigt ju! xD. Imorgon har vi typ kemi förhör, men orkar inte plugga nu, ska sova istället :D

Kollade typ nyss klart på Avatar fast det slutade med att jag fick sitta och titta själv för alla andra gick och la sig :(

Ska sova nu, bye! :D


Ulrik på jullotta på Liseberg


America´s best dance crew

OMG!
Det är Justin Bieber Tema på America´s best dance crew!!
Det är han som delar ut utmaningarna och dom dansar till hans låtar!!
justin bieber

Torsdag

Hejhej! Maja här!
Nu har vi precis slutat våran andra lektion och snart går vi vidare med mentorstid..
Längtar så mycket till lunch eftersom jag och Linnea är sjukt hungriga. Tror att det blir pannkakor, så det är helt okej!
Men nu ska vi snart börja!
jag sskriver mer sen när jg kommer hem från stan! :)<3
HEJDÅ!

Hehe

Karin, skriv! :D


iRunner

Heeej , maja här!
Imorgon har vi kemiprov och man kan ju säga att jag är lite nervös för det. Har kollat igenom lite saker som vi skrivit upp i skolan men är fortfarande vissa saker som är riktigt svåra.
Och sen glömde jag ju såklart min kemibok i skolan också... men sånt är livet. Får väll hoppas att det går bra ändå.
Idag träffade jag och Linnea karin efter skolan och vi tog samma buss hem (som vi gör varje onsdag). Pratade lite och sånt! Roligt roligt! Pratade en stund innan vi gick åt olika håll också. :)
Linnea gick hem hit och vi gjorde inte alls mycket faktiskt. Pressade mackor och typ spelade ett spel på mobilen. Alla som har market, ladda hem iRunner!! Världens roligaste spel och man fastnar direkt! xD



Imorgon efter skolan så ska jag direkt in till stan och träffa Amanda!! En tjej som jag träffade på sportscamp för 2 år sedan! Kommer bli jätteroligt så vi får se vad vi hittar på! :D

Men nu ska jag sova. Eller iallafall gå och borsta tänderna! 
HEJDÅ! :)

Skön dag :D

Hejhej! Linnea här :D

Det var en ganska skön dag idag. På morgonen så hade vi ju som sagt information om individuella valet som vi ska göra. Sen så hade vi redovisningar fram till lunch och avslutade med matte :P

Kollar just nu på en SSK match som bästa mamma köpte till datorn så vi ser den live :D. Ska väll plugga lite sen också kanske, ses :D


Sovmorgon *-*

Hejhej, Linnea här :D

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, har varit sjuk :(

Imorgon har vi sovmorgon pga någon information om tillägsval elr nåt :P Efter skolan ska jag hem till Maja också :) Tydligen så är det titanic, men vi kollar på hockey istället, brorsan är ju djurgårdare så xD. Byebye! :D


Titanic

OMG!
Det är TITINIC på tv4 film!
Älskar filmen och kommer nog gråta hela kvällen nu. Men fasen vad den är bra!!!!!!


Tisdag

HEJHEJ, MAJA HÄR!
Igår var Linnea sjuk och alltså inte i skolan. Så hon smsade vid halv 8 på morgonen, och ska jag inte då ha försovot mig?
Så jag vaknar och har just missat bussen så jag var tvungen att väcka pappa så han fick skjutsa mig. Och inte nog med det. Det första som händer när jag kom till skolan var att min mobil dog. Så kunde inte använda mobilen på hela dagen!

Men annars var det helt okej. Petra, Veronika, Sibel och jag köpte chokladbollar på rasten och så. Jättegott!

Idag var linnea i skola igen och vi hade matteprov. Gick så sjukt dåligt. Och jag gjorde ett fett pinsamt fel. Jag skrev att 50/10 är 10.. Så nu kommer våran lärare tro att jag inte kan det.. Åhh. Fett sämst!


Sommaren 2011

hejhej! Maja här!
Jag saknar verkligen sommaren! Speciellt den här, 2011!
När Karin, Linnea och jag var på mitt landställe! Det var verkligen jätteroligt och måste göras om! :D



Men det var inte bara landet som var det roliga med denna sommar!

Såklart är det också när vi var på gröna Lund och fick autograf och kramar av Danny!


Älskar er tjejer!! <3

maja här igen!

Åhh, såg just Linneas inlägg! Måste bara fråga?
Är han inte bara för gullig? Hur söt som helst!!
Och sen äger han på hockey också! :D  HAN ÄR BäST! :D <3


Kom igen SSK! :D

Hejhej! Linnea här :)

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag. I fredags var jag på hockey och igår var jag på besök hos några kompisar. Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon är det hockey igen :D Alltid kul! :) Ska spela lite CoD nu, ses :D


Vet en som gillar den här killen :) asså inte jag utan en av mina kompisar :D


Maja här!

Hejhej!
Kom just hem från att ha sprungit elljusspåret med mamma. Måste bara ge alla ett tips. Proppa aldrig i dig godis innan du ska gå ut och springa! Höll typ på att spy efter jag sprungit lite mer än halva vägen. Så nu vet jag vad jag inte ska göra nästa gång! xD

Idag skulle jag och julia egentligen gå till gula villan och hyra paranormal activity. Men nu har ju såklart Julia ändrat sig och vägrar kolla med mig!?
Elak eller vad?

HAHAHA! xD


Söndag

Hejhej, Maja här! :)
Just nu kollar jag på reprisen på True Talent. Och det är Sofia och Demitri som står i finalen, det är precis dom som jag har hejat på sen allt började! :D

Idag har jag och mamma beställt massa kläder på halens hemsida, så nu längtar man ju tills dom kommer! :D
Men annars ska jag vi kanske gå ut och springa idag, har aldrig gjort det med någon i familjen så det kommer nog bli roligt!
Men nu ska jag äta frukost, skriver mer senare! :)


Hejsan xD

Hallå hallå, Linnea här :D

Är typ sjukt trött, begärde ledighet på idrotten idag för jag skulle åka till ett ställe som jag kanske inte ska berätta om :P Eftersom att det var lite jobbigt så somnade jag när jag kom hem, sååå sköönt :D Har också spelat CoD i typ 2 timmar nu så jag känner att mina ögon börjar typ svullna xD. Imorgon är det spanska redovisning... Varför kunde jag inte få göra det i måndags då hade jag ju redan varit klar med den :( Jaja, ska gå upp till mamma eftersom att pappa och Johan är på bio, bye :D



Tjeeeena! :)

Hejhej, maja här!
Just nu kollar jag på Biggest Loser med pappa.
annars har jag inte gjort mycket alls idag. Eller jag och mamma skulle typ ha "myskväll" fast på dagen. Vi tog fram lite chips, och sen hade mamma köpt en film som vi skulle kolla på. Men mys blev det ju inte direkt, mammas telefon ringde 5 gånger under filmen och hon var typ tvungen att svara. Sen kom en byggarbetare där nere som behövde hjälp, så mamma fick gå ner. Men vi försöker igen men en annan film någon annan dag! xD

Hihi :D

Hejhej! Linnea här :)

Hann inte skriva igår, jag gick hem till Maja direkt efter vi var in skolan och mamma kom och hämtade mig en halvtimme senare. Hann äta och typ spela lite CoD MW3 i ca en halvtimme sedan åkte vi iväg till hockeyn. Det gick inte direkt bra för SSK men det var iallafall mycket folk (mest killar *-*) :D. Ska fortsätta jobba historia nu :P


Historia

Hejhej! Maja här!
Just nu sitter vi och väntar på att Historia lektionen ska börja. Idag på morgonen hade vi samhälle istället för engelska. Men det var en lugnt lektion, vi kollade typ på lite debatter på youtube så det var inte direkt jobbigt! xD

Och idag har vi ju Idrott sista lektionen, Linnea ska ju bort så jag kommer vara helt ensam, asså alla andra i klassen är ju såklart där men ändå! xD
Men det kommer nog gå bra!
Och idag kanske jag kommer få sjuts hem av mamma. Men det är inte bestämmt än!

Men nu ska vi snart börja! HEJDÅ

TV-kväll

Idag är det ju Onsdag, och kvällen fortsätter med Sanslösa barnkalas!



Kram Maja! :)

Broängsskolan

Hejhej, maja här!
Idag gick som sagt var jag, Karin och Linnea till våran gamla skola för att hälsa på.
Men alla lärare hade typ något möte som slutade vid 4... Så vi får väl gå tillbaka igen någon gång. Förra gången vi var där så träffade vi inte heller någon. Dom hade typ lektion då. Men man kan ju inte ha tur jämnt! xD

Nu börjar iallafall Biggest Loser. Jag tycker att det är "roligt" att se att vissa fortfarande kämpar för att gå ner i vikt, fast dom väger runt 200 kg.
Och sen blir man ju själv peppad att träna när man ser programmet. Inte för att jag är tjock och behöver träna, men iallafall! xD
 
  
KOLLA LIXOM!


Skola... Hungrig...

Hejhej! Linnea här :)

Sitter i skolan just nu och jobbar, fast tog en kort paus nu. Tänkte bara säga det :P Tjao!


Tröhöhöhöhött

Hejhej! Linnea här :)

Är så sjuuukt trött! Ska nog gå och lägga mig tidigt idag, fast det har ju inte direkt hänt så mycket idag xD Har haft redovisning på svenskan och haft utvecklingssamtal vilket gick bra. Ska kanske kolla på ett humorprogram som heter QI på BBC men tror det börjar 23.00 så vet inte om jag orkar.

Imorrn så ska jag, Maja och Karin besöka våran gamla skola och några lärare, ska bli kul :) Hoppas bara dom kommer ihåg oss annars blir det pinsamt xD Jaja, skriver mer imorrn, ses.


KÄR & GALEN

Maja här!
Kollar just nu på Kär och Galen! det är första gången jag kollat på det och det verkar ganska roligt faktiskt!
Men nu van tyvärr dom som jag inte ville skulle vinna. men får väl se hur mycket pengar dom får i bröllops present! xD


Dagen

Tjeeeena! Maja här.
Kom hem för ett tag sen. Som sagt var så satt jag och Veronika kvar i skolan och jobbade med en redovisning som ska redovisas nästa vecka. gick ganska bra faktiskt och vi kom ganska långt.

Sen när jag skulle till bussen så tänkte jag igentligen springa för att hinna med den tidigare bussen, men tänkte att jag inte skulle hinna fram. så jag tog det lugnt, och gissa vad? Jag missar den precis. så om jag skulle skynda mig så skulle jag hunnit. så jag fick istället sitta och vänta på nästa.. Bara 14 minuter, men det kändes som en evighet..

Ikväll blir det inget plugg. Bara kolla på tv och slappa, väldigt skönt kan man ju säga! :D


Utvecklingssamtal

Hallå hallå! :D Linnea här :)

Egentligen så har vi fått sluta men jag sitter ändå kvar i skolan med Maja och Veronica. Jag har ju utvecklingssamtal kl 16.00 så jag måste vänta tills dess... Längtar bara hem så jag får sova och äta :P. Maja och Veronica håller på och gör en uppgift så jag bara sitter vid datorn typ :D. Jaja, bye!

I skolan

HEEEJ! Maja här igen! :D
Nu sitter jag och Linnea här i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Fast vi får nog vänta ett tag eftersom vi börjar om 20 minuter. xD

Men eftersom båda är på bra humör idag så är det inget problem!
Men nu ska jag prata lite med Linnea och inte vara så osocial. HEJDÅ ALLA! :)

TISDAG

HEEEEEJ OCH GODMORGON! :D
Maja här!! :)
Idag är det ingenting speciellt i skolan. har vanliga lektioner. Men det är skönt faktiskt.
Får väl se om dagen blir rolig eller inte. men det tror jag väll, efter skolan får jag ta bussen hem själv. Linnea har utvecklingssamtal idag. Så det blir tråkigt.

Men på onsdag, alltså imorgon, så ska Karin, Linnea och jag åka till gamla skolan och hälsa på. Träffa lärare och sådär. Kommer bli väldigt roligt faktiskt. och speciellt när alla 3 åker också! :D

Nu ska jag göra mig i ordnig, men jag skriver mer sen när jag kommer hem! HEJDÅ! :D


GODNATT

Maja här!
Nu ligger jag i sängen. Hade tänkt att sova tidigt idag så att jag kanske inte är så trött imorgon i skolan, har typ hållt på att somna dom senaste dagarna! xD

Såg också Linneas förra inlägg. Fett avis!
SÅ LINNEA, OM DU SER DET HÄR! SPELA INTE MER FÖRENS NÄSTA ONSDAG! DÅ KAN VI SPELA TILLSAMMANS!

Men det som blir det svåra nu. Det är att jag just lärt mig köra det gamla så det går helt okej. Men nu måste jag lära mig på nytt igen.. men om man vill spela så får man väll lära sig också! :D

Men nu ska jag sova! godnatt alla fina!

Modern Warfare 3

Hejhej! Linnea här :)

Har precis spelat nya Call of Duty Modern Warfare 3 som pappa köpte till mig idag :) Just nu så kollar jag in SSKs match på nätet och samtidigt kollar på AIK-Djurgården där Johan och pappa är och kollar just nu.

Ska hålla mamma lite sällskap nu :) Ciao


Måndag!

Nu har jag iallafall kommit hem från mitt utvecklingssamtal för ett tag sen!
hände inte så mycket förutom att prata lite om hur det går i alla ämnerna och om man trivs i skolan.
Men det är faktiskt skönt att ha det klart. Nu slipper man oroa sig för det ett tag.

Och idag i skolan så pratade vi lite på matten. Vi skulle igentligen ha ett matteprov imorgon. Men vi har nu flyttat fram det tills nästa vecka på tisdag! Så det är jätteskönt.  Jag hade inte hunnit plugga så mycket och hade tänkt läsa matte hela kvällen idag. Men nu slipper jag det och kan bara ta det lugnt istället! JÄTTESKÖNT!

Nu ska jag gå till pappa och fråga om jag kan få en chokladbit som han fick igår! Hoppas! xd HAHAHA

Kram Maja

hej alla!

Hejhej! Maja här!
Ledsen för att jag inte har uppdaterat på länge. men nu är jag igång igen!
I lördags så var vi som sagt var hos farmor och farfar. Den här gången var Andreas (julias pojkvän) också med.
När vi kom dig så gick jag o julia in i tv rummet och åt lite av ostbågarna och godiset som stog framme.
Sen var det förrätt. Eftersom julia inte tål ägg och jag inte ville smaka så fick vi mackor istället, fell gott.
Sen var det varmrätt och efterrätt. Vi satt och pratade en stund och sen drog vi in till tv rummet igen och kollade på tv. Det var kollopapporna på tv och jag tyckte att det var ganska bra. Men farfar typ somnade. Sen vaknade han och somnade igen, och så höll det på i ungefär 1 timme. haha!


Igår så var jag och mamma på ett modecenter och shoppade. På vägen dit var mamma fett nervös för attvi skulle åka dit och hon skrek att GPS:en visade fel väg. xD
Men det gick bra iallafall, och jag fick mig ett gott skratt. Vi var också tvungna att stanna upp 1000 bilar eftersom det kom en hel svärm med ankor som skulle gå över vägen. HAHAHA, det var så roligt!!

Men iallafall. Jag sprang också in på en ica för att köpa choklad till pappa. Det var ju faktiskt farsdag. :)
Jag gick också ut och sprang elljusspåret med Linnea den dagen. Vi sprang bara ett varv och pratade om lite random saker, men det var roligt faktiskt.
Och när pappa kom och hämtade mig så tvingade han mig såklart att gå ut i skogen och plocka svamp med honom. Det är någonting som han gillar, men det gör verkligen inte jag. Men vi var iallafall ute i ca 30 minuter innan vi åkte hem igen. Hittade faktiskt ganska mycket kantareller, så det var ju roligt. :)

På kvällen så åkte pappa, jag och Julia till benevento och åt middag.

 Och sen hände det faktiskt inte så mycket mer. Eller jo, när vi kommit hem så spelade pappa och jag monopol! Det var fett länge sen som jag körde det, eller asså jag har ju kört det men Linnea, men det var ändå längesen! så det var jättekul! kunde ju varit lite roligare om jag hade vunnit men ändå! xD
 

...

Sökte lite på google, älskar simpsons och hittade den här när jag sökte på google, på google :D


Great...

Hejhej! Linnea här :)

Sitter på Spanskan och fick precis veta att vi som har powerpoint ska redovisa på fredag... Bra att jag satt hela helgen då och pluggade till det istället för matteprovet som vi har imorgon.

Måste komma på lite bättre tankar :) Får skratta lite med Maja efter lektionen så blir jag nog glad :D Ciao


Walk The Line

Hejhej, Linnea här :)

Har precis spelat CoD med Johan efter allt plugg :D Blev iallafall klar i tid och tycker att jag nu förtjänar lite fritid.
Kollar lite på filmen Walk The Line just nu men ska nog snart lägga mig, ska upp 05.45 imorrn -.-


Farsdag

Kom upp lite sent idag också hehe. Vart först tvingad att gå upp kl 10.00 eftersom att det är farsdag, så vi gav pappa en världens starkaste pappa tröja xD Sen gick jag och la mig :P. Gick upp 13.00 sen :D

Idag ska vi somsagt springa och jag ska fortsätta med min Spanska presentation. Ciao!

Typ den :P

Söndag

maja här!
imorgon, eller egentligen senare idag, så ska jag o mamma först åka på en utförsäljning av kläder. Sen ska jag typ ut och springa med Linnea också!
Men nu ska jag sova. Godnatt!


Mer plugg...

Hej, Linnea här :)

Har precis tränat lite inför min svenska presentation på tisdag och samtidigt kollat på Hulken :P. Ska nu fortsätta med Spanska presentationen istället xD Kul...


Maja här!

Hejhej!
Kom just hem efter att ha varit hos farmor och farfar på middag!
Det var faktiskt mysigt, farmor fyllde år så vi var där och firade henne! :)
GRATTIS ÄLSKADE FARMOR! ♥

Imorse vaknade jag och Erika vod ungefär 11. Då kollade vi klart på tredje twilight filmen som vi inte han kolla på igår!
Vi gick upp och åt frukost och sen satt vi typ vid datan! Men det var verkligen roligt och det måste vi göra oftare! :D

Pluggat hela dagen...

Hejhej, Linnea här :)

Har inte hunnit skrivit idag, för det första så gick jag upp sent och för det andra så har jag jobbat med en spanska presentation hela dagen. Tydligen så ska min grupp redovisa på måndag! Synd att jag suger på Spanska då xD

Imorgon blir det att sova och springa :) Var ute och sprang igår också med mamma, man måste göra det nu innan det börjar snöa.

Ska nog ta ett bad också och bara slappna av lite :D Vi ses!


FREDAG!

Hejhej, Maja här!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Kommer inte kunna skriva någonting i helgen, okej, kanske på söngag. Men inte idag o imorgon.
Erika kommer snart hit och vi ska då kolla på massa filmer.

-Never say Never
-Remember me
-New moon
-Eclipse

Sen får vi se om det blir några fler! :D

Maja här!

Hejhej!
idag har jag, precis som linnea, pluggat hela dagen! fast jag har ju inte sovit på dagen.
Den här kvällen har varit sjukt jobbig. Pluggat och städat lixom. Vem gillar att göra det?

Har nu lagt mig i sängen och har alla böcker och så här med. Blir väl att fortsätta kolla igenom saker och så innan jag ska sova. Skulle verkligen vilja sova nu, tidigt för en gång skull. Men måste man plugga så måste man...

jag han iallafall kolla lite på robinson, missade 30 minuter eftersom jag pratade i telefon men Erika. Men fick ju se vem som vann! :D

Men nu ska jag fortsätta med läxorna och öva inför provet. HEJDÅ! :)


Hejhej :D

Hejhej! Linnea här :)

Har pluggat i stort sett hela dagen efter ja kom hem (efter att jag sovit förstås xD). Jag måste ärligt talat sluta sova mitt på dagen, men det är skönt och jag kan ju somna på kvällen ändå :). Ska kolla på Live at The Apollo nu :) ses :D


Torsdag

hejhej, maja här.
Har verkligen inte tid att skriva just nu. kommer sitta och plugga hela kvällen. för klockan 8 måste jag kolla på robinson! xD

Imorgon blir det en sjukt jobbig dag för min del. Jag har både Engelska prov, 110 glosor + gramatik för 4 olika kapitel. Sen har jag en svenska redovisning, hatar att redovisa, jag blir alltid så sjukt nervös och röd som en tomat i ansiktet. Sen har jag också tyska läxa tills imorgon, och också det är gramatik. Fett svårt som jag verkligen måste öva på.

Och imorgon efter skolan så kommer Erika hem hit, så jag måste städa och damsuga mitt rum också.. Så får väl se om det blir någon tv för mig idag. Vill ju verkligen se, men tror inte att jag kommer hinna! :(

Dessutom så var bussen fett sen idag när jag skulle hem. Kom till tumba vid typ 10 i 3. och den ska gå 58, men den bussen kom inte så jag fick vänta tills typ nästa kom 15 över...
Gillar inte sl!!!

Hejdå, hoppas att ni får en lite roligare torsdagskkväll än va jag får! :)
KRAM!!

Historiaaa :D

Hejhej :) Linnea här =)

Historia lektionen har precis slutat så nu sitter vi här och ska ha mentorstid snart. Idag är det idrott! :D Ska typ ha gymnastik som jag egentligen inte gillar men man kan kanske göra det roligt :D Vi hade engelska hörförståelse idag också... Gick väll sådär xD. Vi börjat snart så byebye! :D

Engelska prov

Hejhej, Maja här!
Gick upp just efter att ha legat i sängen och snoozat i 30 minuter, jag är grymt trött och hungrig så jag orkar inte röra på mig..
Men om jag äter nu så kommer jag bli hungrig i skolan igen. Men det är alltid så, jag äter frukost hemma, men hur mycket jag än äter så blir jag alltid hungrig innan lunch? varför?..

Idag är det iallafall prov i engelska. Man kan inte öva till det men är ändå fett nervös. Engelska lixom, och jag som är sämst på det.. :(


Maja här! :D

hej igen!
Nu är grey´s slut. Men true blood börjar om bara några minuter! :D

Imorgon har vi Engelska prov, hörförståelse. På fredag är det Engelska prov igen, till alla kapitel vi har läst, 110 glosor!!?
Jag har även en svenska redovisning på fredag och sen på tisdag nästa vecka har vi matteprov! Roligt roligt, verkligen...

Men på fredag ska jag möta upp en kompis i tumba och sen åker vi hem hit och hon sover också över här, ska bli väldigt roligt eftersom vi inte träffas allt ofta längre :)

Men nu ska jag gå igen!
HEJDÅ! :D


HEEEJ :)

HEEEJ ALLA!
Idag är det onsdag och vad betyder det? Jo, det är fett bra program på tv! xD
Det är Grey´s anatomy och true blood! :D

Men nu börjar det, måste gå! Kanske skriver mer senare! HEJDÅ!
kraaaam Maja!

Godmorgon alla!

Hejhej, Maja här! :)
Idag skulle jag igentligen gå upp samma tid som Linnea, men nej, jag orkade verkligen inte gå upp ur sängen. Så jag gick upp nu istället. Om ungefär 1h och 10 minuter så ska jag vara utanför min väg och möta karin, sen blir det 716 bussen på vägen hem! :D

Men nu måste jag göra mig klar!
Puss, hejdå! :)

Vanlig dag :D

Hejhej! Linnea här :)

Har som vanligt sovit när jag kom hem idag, hunnit handla också. Har suttit och gjort lite läxor nu, men ska nog snart lägga mig, ska upp 05.30 imorgon... Så, hejdå! :D

:)

Hejhej, maja här!
Idag var skolan helt okej, hade samhällskunskap, matte, engelska och svenska.
Det är ingen av dom lektionerna som jag gillar, men ändå. Jag tycker ju bara om idrott och historia i och för sig!  xD

Ikväll är det Desperate housewives! :)
Var ju uppehåll förra veckan, men nu är det tillbaka! ;)
Skriver mer sen! 

Trött dag :P

Kort sammanfattning av dagen: Vaknade, sur, gick till skolan, hade Spanska..., håltimme i 3 h, fler lektioner, åkte hem, sov.

Nu: Ska plugga Engelska och kolla på tv, håller på att kolla på Scrubs, sen blir det How I Met Your Mother :)


Sova

hejhej, maja här igen!
Nu hade jag tänkt att borsta tänderna och göra mig klar för sängen. Har lite sovmorgon imorgon eftersom vi börjar 10.20. Men måste ändå upp tidigare för att duscha.

Godnatt nu alla fina! ♥

Ensam mamma söker

Hejhej, maja här!
Jag kollar just nu på ensam mamma söker!
Kan ju säga att man fått några favoriter nu såhär långt! :D


Det är alla killarna hos My, mest Victor och Conny. Och sen finns det ju också alla Hannahs killar också! :)

MAJA HÄR! :)

Heeeej! :)
Idag hade vi som sagt var håltimme och vi givk då hem hit till mig. Vi spelade kort, kollade på tv och åt nudlar.
Tog bussen tillbaka till skolan, hade lite brottom men vi han i tid. Hade historia och samhälle innan dagen var slut, och samhälls lektionen var ju bara för hemsk. Både jag och Linnea var hur hungriga som helst, och vår lärare hade genomgång hela lektionen. Så när han inte pratade så var det helt tyst, och man var ju så nervös för att magen skulle kurra. xD
Så man kan ju säga att första skoldagen både var bra och dålig. Bra för att man fick en lång håltimme, men dåligt eftersom man kommer bli så mycket tröttare nu och man kommer in i allt läx-läsande igen..

Jag och Linnea tog samma buss hem och jag funderade starkt på att gå till ica och köpa någonting gott att äta. Men ångrade mig och åkte direkt hem istället.


Håltimme

Sitter på Spanskan just nu. Vi har ingen matte sen efter Spanskan för vår lärare är hemma med sitt barn, så vi har
3 h och en kvarts håltimme tills nästa lektion. Jag och Maja åkter väll antagligen hem till Maja och typ äter där och så. Ska lyssna nu. Adios

Skola

Hejhej, maja här!
Nu är det dags för skola igen, första dagen efter lovet!
Får väl se hur det går, kanske råkar somna i klassrummet, vem vet? xD


Trubbel i paradiset

hejhej, maja här!
Just nu ligger jag i sängen och kollar på trubbel i paradiset!
Skulle igentligen försöka sova eftersom skolan börjar imorgon och man måste upp tidigt. Men jag kunde inte, man har ju lixom vänt på dygnen nu på lovet. Sovit på dagen och varit uppe på natten, men nu är det dags att ändra på det. :)


Trött, grinig och vill inte till skolan xD

Hejhej! Linnea här :)

Sitter i soffan med kaninen och myser :D Man blir alltid glad då och kan verkligen inte bli sur på henne hehe =)
Kollar också på 2½ Men.

Imorgon är det ju skola... Är verkligen inte förberedd men man kommer väll in i det fort.
Ska fortsätta kolla på tv nu :) Byebye


Min lilla tjej <3

Maja här! :)

Har just kollat på True talent. :)
Men nu när det är slut blir det att flippa till 5:an!
VEM KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK


Tjena! :D

Hejhej, Maja här! :)
Kom precis hem från Linnea efter att ha sovit där!
Vi hade det sjukt roligt och det var jättekul att få träffas alla 3 igen, var ju sjukt länge sen sist!

Igår kollade vi som sagt på the box. Blev lite besviken eftersom jag trodde att det skulle vara läskig, handlingen var lite svår att förstå. Men det man fattade var sorligt iallafall! xD

Innan vi kollade på the box, kollade vi på helt magiskt!
Och vi var med på tv! :D :D

Man ser i och för sig inte mig så mycket, bara i början och i slutet. Vi står längst åt höger när dom filmar Annika Anderssons gatu-trick! :D
Haha, Men karin och Linnea ser man iallafall mer än mig! :D Men vi var ju iallafall med!
Nu kan man ju säga till alla att man är känd! xD haha, skoja! ;D
Men det var roligt iallafall, och att det programmet var precis den dagen när alla vi var tillsammans också! fett coolt! :)



The Box

Vi sitter och kollar på The Box jusst nu ;)


:)

Maja här igen!
Har packat klart alla saker nu och städat mitt rum, våra grannar ska komma hit på middag ikväll.
Jag är ju inte hemma ikväll, men rummet måste ju vara fint ändå!

Har säkert glömt att packa ner någonting viktigt, men det händer ju alltid. xD

Karin kommer i alla fall och hämtar upp mig om en stund, sen åker vi vidare hem till Linnea. :)



Maja här!

Hejhej! :)
Vet inte riktigt vart det var jag läste det eller om jag kanske såg det på tv. Kanske alla ni också vet om det, men kan ju berätta iallafall.
När man målar naglarna så tar det ju evigheter för naglarna att torka. Men om man doppar dom nymålade naglana i kallt vatten och låter det vara i ungefär 2 minuter, så är dom helt torra efter det! :D
Gjorde det nyss och det fungerade faktiskt. :)

Hittar ingen bra bild att lägga in på det, men hittade istället den här.

Du lägger fingret på knappen och apan börjar blåsa luft. xD

Lördag

Hejsan, maja här! :)
Nu håller jag på att packa ihop alla saker som ska med till Linnea. :)
Pratade med Karin ett tag förut för att prata om vad man ska ha på sig och så! Och sminket är ju det svåraste, men det väntar vi med och gör tillsammans sen!

Karin kommer iallafall hit och hämtar mig vid 17.45. Kommer bli grymt roligt och är en bra avslutning på lovet! :)
Får väl se om vi hittar på något speciellt eller inte. :)
Hejdå så länge! :)


GODMORGON

hejhejhej, Maja här! :)
Igår kväll kollade jag på the shining med Julia, asså jag trodde att den skulle vara läskigare än vad den var.
Och mamman i filmen, Wendy, förstörde typ hela filmen nästan. Hon såg helt galen ut när hon igentligen skulle spela rädd och bara failade totalt.
Men pappan, Jack, var ju fett läskig. Han såg ju läskig ut hela tiden. Det var typ han och det lilla barnet som gjorde filmen bra!
Men jag var ändå ganska rädd igår när jag skulle gå och lägga mig. Så jag tvingade Julia att sova i mitt rum. haha xD

Idag blir det en rolig dag eftersom jag ska träffa Karin och Linnea. Vi ska sova över och ha typ en liten "halloween-fest".
Har saknat Karin så mycket så det kommer bli jätteroligt. Har såklart saknat Linnea också, men henne har jag ju träffat typ varenda dag på lovet, och också i skolan varje dag! :D

Men nu ska jag äta frukost!
Hoppas ni får göra något roligt idag också, ha det bäst!! :)

 


Jon & Kate Plus 8

Vilket sammanträffane, just när jag pratar om vissa program så börjar Jon & Kate Plus 8!  :)


Saknar mina små älsklingar :) <333

Hej! Linnea här :)

Är lite slut jusst nu, har precis varit och sprungit med familjen, härligt att hålla igång lite nu när man har slutat på basketen :).

Idag blir det iallafall hockey :) och faktiskt så ska Maja med idag, mamma ville bjuda på biljett för att hon skulle få se hur det är, så får hoppas att hon gillar det :D För hon ska iallafall med en gång till sen, då ska Karin också med :D Saknar Karin... Men vi syns ju imorgon :). Ha en bra dag alla :D


Saknar er <3

Hejhej

Maja här!
Min morgon har spenderas framför tv:n.
Jag har kollat på:


Jag tycker att programmet är jättebra men det är klart att det är lite hemskt att man sminkar så små barn, tävlingen är ju för barn mellan 0-10 och uppåt.
Men eftersom barnen gillar det dom gör så tycker jag ändå att det är okej! :)

Och såklart att det  programmet går på TLC. Älskar den kanalen eftersom alla bra program går på den kanalen!

- Kate + 8
- Toddlers & tiaras
- Say yes to the dress
Och mycket mer! ;)


Sov gott

Hejhej, Maja här!
Ska sova nu, eller i alla fall försöka sova.
Är inte sådär jättetrött precis. Men vill inte sova bort hela dagen imorgon så om jag somnar nu så kanske jag går upp innan 12? xD



Åhh, måste bara säga en sak, inte för att skryta men jag har fakiskt precis det där som är på bilden. Fast pappa har inte haft tid att sätta upp det än! xD hahah.


tjena!

Hejhej, Maja här!
Ledsen att jag inte har uppdaterat någonting idag förens nu. Har faktikst varit hemma hela dagen utan att ha gjort någonting. Har bara kollat på tv och varit vid datan, sånt som man brukar göra när man är ensam hemma och inte har någonting att göra.

Och juste, vart faktikst fett rädd idag också. Jag var ju ensam hemma ikväll och jag satt och kollade på tv. Sen hörde jag någonting som lät där nerifrån. Sen hörde jag också någonting som lät ifrån mitt rum, som om något ramlade ner på golvet, men det var ingenting som hade gjort det.
Och jag var ju tvungen att gå ner också för att hämta mat i frysen. Man kan ju säga att jag var skiträdd och typ sprang upp för trappan sen igen..

Men nu är iallafall alla hemma igen, fast dom ska typ sova nu. xD


Tandborstning :)

Hejhej! Linnea här =)

Har precis ätit frukost xD Har gått upp så sent den här veckan, men det är bara skönt tycket jag :).

Idag ska jag slappa och kanske springa med pappa så det går lite upp och ner ;D.
Ska borsta tänderna nu :) Ciao!


Godnatt


Kram Maja!

true blood

Maja här!
Nu blir det true blood för min del!
vad gör ni denna onsdag? :)


Maja här!

Hejhej!
Min kväll kommer spenderas framför teven med familjen ikväll!
Nu är det bonde söker fru, sen grey´s anatomy och till sist true blood! :)
I morgon blir jag ensam hemma eftersom alla i familjen jobbar. Får väl se vad jag hittar på då! :D

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hejdå

Sitter vid datorn

Hejhej! Linnea här =D

Har varit hos Maja idag och nu har jag precis klarat ut ett spel för andra gången xD. Ska kanske baka också eftersom att Johan har tjatat ett tag.

Imorgon ska Johan och Mamma till typ Gävle och kolla på hockey, så jag och pappa kommer att vara här själva :) Ska dra nu, tjarå! :D


Paranormal Activity

Hejhej, Maja här!
Linnea åkte precis hem nu.
Tänkte att jag och min storasyster Julia, kunde gå och hyra paranormal activity ikväll eftersom jag vill ha någon att kolla med på 3 an. Eftersom karin redan sett den på bio så måste jag ha någon att kolla med också, vågar lixom inte kolla ensam.
Men om hon ska kolla på den, så vill hon såklart kolla på 1:an och 2:an före!
Jag har redan sett dom men har ingenting emot att kolla på dom igen. Dom är fett bra. speciellt första filmen! :D

Men det får bli en annan dag, för när hon kommer hem så har hon sin kille med sig, igen! xD
så får väl bli någon helg eller något eftersom hon jobbar på dagarna!


Halloween pyssel

Hejhej!
Linnea och Maja här!

Idag har vi som sagt v arit och bowlat, var faktiskt riktigt roligt. Men man fick så sjukt ont i fingrarna efter ett tag! xD

Just nu sitter vi på golvet och försöker göra Halloween pynt till skolans halloweenfest som kommer att vara veckan efter lovet. Eller vi hoppas iallafall att det kommer bli någon, men alla i klassen verkar ju inte vilja ha en fest. Men man hoppas på det bästa!


Bowling time

Hejdå!
Nu är det Bowlingtime! :D


BOWLING!

Hejhej igen! maja här.
Håller just nu på att städa mitt rum. Är så sjukt tråkigt. Men fint blir det iallafall!

Vid 17.30 kommer Linnea och hämtar mig och då åker vi direkt iväg och bowlar. Jag är ju så sjukt dålig på att bowla, men det är hur kul som helst så man kan ju inte låta bli!
Kommer i och för sig förlora så stort. Men det spelar ingen roll! :D

Men nu ska jag fortsätta städa, Hejdå! :)


Sjusovare :)

Hejhej! Linnea här =)

Vaknade 13.20 idag *-* därför så kunde jag inte svara Maja! xD Vi ska iallafall åka och bowla idag men vet inte hur vi kommer dit så det får nog bli när våra föräldrar kommer hem så vi får skjuts :D.

Ska fortsätta äta frukost nu =) Byebye!


Hejhej

Maja här!

Idag hade ju jag och Linnea tänkt att åka och Bowla i vårby. Men vet inte om vi kommer hinna det eftersom Linnea vägrar svara på sms eller när man ringer!

Så Linnea, om du ser det här så ringer du mig på en gång! xD

Haha, men iallafall!
Har väl inte gjort så mycket idag, inte för att det hår gått lång tid sen jag vaknade, men ändå.
Vaknade vid 12 eftersom min säng typ började skaka, nej men vi har ju byggarbetarna här. Och dom borrar typ nedanför mitt rum så allt skaka. xD

Haha, det här var typ jag imorse! xD

Godnatt

Okej!
Fastnade lite vid datan innan. Men nu ska jag iallafall stänga av och sova. Ladda upp för ännu en dag med Linnea! :)


Maja här!

Hejhej!
Idag har jag tillbringat hela min dag i skärholmen.
Har så sjukt ont i fötterna så jag kan nästan inte gå. Efter att ha gått runt i 6 timmar, fram och tillbaka, upp och ner med stora tunga kassar med kläder så är man helt slut. Men nu fick man ju iallafall in nya kläder. :)



Eftersom mamma är skyldig mig pengar för studie-bidraget så hade jag inte med mig några egna pengar. Men nu i slutet när vi räknade ihop allting så var det jag som var skylldig henne pengar istället. Så nu när jag shoppade upp hela mitt studie-bidrag så får jag se om jag har råd att göra någonting annat roligt den här månaden! xD

Men nu ska jag sova.
Godnatt! :)

RSS 2.0