Godnatt

hejhej, maja här.
Hade helt glömt bort att vi har en samhällskomplitering som jag ska göra i morgon och att vår svenska uppgift också ska vara klar. Så jag har nu suttit i ungefär 15 minuter och kollar igenom dom sakerna.
Men nu orkar jag inte mer så får se hur det blir i morgon! Det blir säkert bra! :)

Idag när vi slutade hade jag sjukt brottom till bussen så jag fick springa hela vägen. och såklart ska den åka precis när jag kommer. det värsta var ju att alla på bussen såg att jag sprang dit och sen inte hann med. Ännu värre vart det när jag sprang vidare till nästa buss som var helt proppfull och ställer mig framför dörren som just stängts. Och vad gör den? jo, den åker. Men bara typ 10 meter eller något och sen stannar den. Så jag får ju springa efter bussen för att inte behöva vänta i 30 minuter tills nästa buss gick.
När jag väl kom på bussen kännde jag hur alla människor stirrade på mig som om jag var helt sjuk eller något, sååå pinsamt.
Och jag fick stå precis brevid chafören eftersom det var för mycket folk på bussen. Fanns ingenting att hålla i sig så jag stog ju där som ett fån, helt anfådd och vinglade fram och tillbaka..
PINSAMT..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0