hej alla!

Hejhej! Maja här!
Ledsen för att jag inte har uppdaterat på länge. men nu är jag igång igen!
I lördags så var vi som sagt var hos farmor och farfar. Den här gången var Andreas (julias pojkvän) också med.
När vi kom dig så gick jag o julia in i tv rummet och åt lite av ostbågarna och godiset som stog framme.
Sen var det förrätt. Eftersom julia inte tål ägg och jag inte ville smaka så fick vi mackor istället, fell gott.
Sen var det varmrätt och efterrätt. Vi satt och pratade en stund och sen drog vi in till tv rummet igen och kollade på tv. Det var kollopapporna på tv och jag tyckte att det var ganska bra. Men farfar typ somnade. Sen vaknade han och somnade igen, och så höll det på i ungefär 1 timme. haha!


Igår så var jag och mamma på ett modecenter och shoppade. På vägen dit var mamma fett nervös för attvi skulle åka dit och hon skrek att GPS:en visade fel väg. xD
Men det gick bra iallafall, och jag fick mig ett gott skratt. Vi var också tvungna att stanna upp 1000 bilar eftersom det kom en hel svärm med ankor som skulle gå över vägen. HAHAHA, det var så roligt!!

Men iallafall. Jag sprang också in på en ica för att köpa choklad till pappa. Det var ju faktiskt farsdag. :)
Jag gick också ut och sprang elljusspåret med Linnea den dagen. Vi sprang bara ett varv och pratade om lite random saker, men det var roligt faktiskt.
Och när pappa kom och hämtade mig så tvingade han mig såklart att gå ut i skogen och plocka svamp med honom. Det är någonting som han gillar, men det gör verkligen inte jag. Men vi var iallafall ute i ca 30 minuter innan vi åkte hem igen. Hittade faktiskt ganska mycket kantareller, så det var ju roligt. :)

På kvällen så åkte pappa, jag och Julia till benevento och åt middag.

 Och sen hände det faktiskt inte så mycket mer. Eller jo, när vi kommit hem så spelade pappa och jag monopol! Det var fett länge sen som jag körde det, eller asså jag har ju kört det men Linnea, men det var ändå längesen! så det var jättekul! kunde ju varit lite roligare om jag hade vunnit men ändå! xD
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0